Prepaid simkaart Peru 12GB. Mobiel bellen en internet in Peru

Ontvang vooraf uw telefoonnummer!

Prepaid simkaart Peru 12GB. Mobiel bellen en internet in Peru

Met een prepaid SIM card Peru van Airport Telecom bent u in heel Peru bereikbaar op één telefoonnummer. Bovendien heeft u 12GB data. Deze kaart is dus zeer geschikt voor internetgebruik. Let echter op, want u kunt met deze prepaid SIM kaart wel inkomende telefoongesprekken ontvangen in Peru, maar u kunt er geen normale uitgaande telefoon-gesprekken mee voeren.

Alle gesprekken die via internet lopen zoals met Whatsapp, Skype, Facetime etc. zijn vanzelfsprekend wel mogelijk. U maakt dan immers gebruik van de 12GB data op de simkaart. Whatsapp kunt u overigens blijven gebruiken met uw eigen nummer. U kunt met Whatsapp dus gewoon berichten blijven versturen en bellen zoals u gewend bent.

Data en bellen op reis in Peru

Het telefoonnummer van de prepaid SIM kaart waarop u in Peru bereikbaar zult zijn, kunnen wij u al ruim voor vertrek laten weten per email. Het is een Engels (+44) nummer. We hebben hiervoor gekozen omdat de betreffende SIM kaart een hele goede databundel in Peru biedt en gebruik maakt van de grootste Panamese mobiele netwerken. Bovendien is bij deze simkaart geen registratie van de gebruiker nodig in Peru.

Dekking in Peru

De 12GB simkaart Colombia van Airport Telecom Schiphol biedt een hele goede dekking voor onderweg. U kunt dus volop foto’s delen van uw reis door Cartagena, Bogota, Gauapé en Medellín, de stad van de "eeuwige lente", die door sommigen wel de mooiste stad ter wereld wordt genoemd. Gaat u liever naar de natuur? De parken National Park Tayrona, de Cocora Valley in Salento en het Amazone gebied zijn natuurlijk prachtig om te bezoeken, maar de internet dekking voor de mobiele telefoon zal in deze meer afgelegen gebieden van Colombia minder zijn dan in de bevolkte regio’s.

Simkaart Peru kopen

De prepaid simkaart voor Peru kan bij u thuis worden bezorgd in België. Bij bestelling vóór 14.00h heeft u de kaart de volgende werkdag in huis. Ook kunt u de SIM card Peru afhalen in Zaventem of op Schiphol. Belangrijk is dat Airport Telecom zich in Zaventem niet op de luchthaven bevindt maar aan de Excelsiorlaan 5 vlakbij Brussels Airport. Op Schiphol zitten wij wel in het hoofdgebouw van de luchthaven en u kunt daar bij vertrek heel makkelijk de simkaart halen in onze winkel.

Specificaties

Prepaid simkaart Peru 12GB

Voordelen simkaart Peru

  • In heel Peru bereikbaar op één nummer.
  • 12GB data voor internetgebruik in heel Peru.
  • De SIM kaart Peru is beschikbaar in alle maten (mini, micro en nano).
  • De SIM Peru werkt in elke iPhone en andere smart phone. Alleen worden de hotspot functie en het gebruik van een MIFI door de provider niet ondersteund in Peru.
  • U ontvangt het telefoonnummer van uw Peru SIM kaart vóór vertrek per email.

Data & bellen in Peru

  • De prijs van € 36,00 is inclusief 12GB data.
  • De simkaart is 30 dagen geldig na activatie. Het activeren gebeurt door de simkaart in Uw telefoon te plaatsen en de telefoon aan te zetten.

Kies afhalen of bezorgen

Afhalen op Schiphol of Rotterdam Airport
Wanneer U vertrekt vanaf Schiphol dan kunt U de simkaart voor Peru halen bij onze Airport Telecom winkel in Schiphol Plaza. Afhalen kan ook bij onze vestiging op Rotterdam Airport. Reserveer wel even via de "Bestel nu" knop op deze pagina.

Gratis bezorging thuis
Wilt u bezorging van de simkaart voor Peru op uw adres in Nederland of België? Klik dan op "Bestel nu" en kies vervolgens voor gratis bezorging. Bij bestelling op werkdagen vóór 14.00h heeft u de kaart de volgende werkdag in huis.