Prepaid simkaart Turkije kopen. Mobiel bellen en internet in Turkije

Beschikbaar als eSIM en normale SIM!

Image

Simkaart Turkije


3GB data  € 19,00

6GB data  € 33,00

10GB data  € 59,00

(Te bestellen als sim en als eSIM)

Mobiel bereikbaar in Turkije met simkaart Turkije

Met de data only prepaid SIM kaarten Turkije van Airport Telecom kunt u in heel Turkije gebruik maken van mobiel internet. U kunt kiezen uit een 3GB, 6GB of 10GB databundel. Deze bundels zijn zeer geschikt voor internetgebruik en geven u makkelijk toegang tot Email, Whatsapp, navigatie en andere internettoepassingen. Bovendien heeft Airport Telecom Schiphol de bundels beschikbaar als normale simkaart en als eSIM voor Turkije.

Data en bellen op reis in Turkije

Omdat het data simkaarten zijn, heeft de prepaid sim geen eigen telefoonnummer. De bundels bieden uitsluitend data. Alle gesprekken die via internet lopen zoals met Whatsapp, Skype, Facetime etc. zijn vanzelfsprekend wel mogelijk. U maakt dan immers gebruik van de databundel op de simkaart. Whatsapp kunt u overigens altijd blijven gebruiken met uw eigen nummer. U kunt met Whatsapp dus gewoon berichten blijven versturen en bellen zoals u gewend bent.

Dekking met simkaart Turkije

Onze simkaarten voor Turkije bieden een zeer goede dataverbinding in en om de verschillende stedelijke gebieden zoals het enorme Istanbul met de Bosporus en de Blauwe Moskee, en de hoofdstad Ankara. In afgelegen gebieden kan er minder dekking zijn en als u een zeiltocht maakt door de Turkse rivièra langs de schitterende baaien en eilanden dan kunnen er plekken zijn waar mobiel internet soms niet werkt. Maar in de vele Turkse plaatsen en steden in de binnenlanden is de dekking goed. Hetzelfde geldt voor alle plaatsen aan de kust zoals Bodrum, Antalya en Marmaris. U kunt de vakantiefoto’s van uw stedentrip of strandvakantie  in Turkije blijven delen met uw vrienden thuis :)

Simkaart Turkije kopen

De simkaart Turkije kan bij u thuis worden bezorgd in België. Bij bestelling vóór 14.00h heeft u de kaart de volgende werkdag in huis. Ook kunt u de prepaid SIM card voor Turkije afhalen in Zaventem of op Schiphol. Belangrijk is dat Airport Telecom zich in Zaventem niet op de luchthaven bevindt maar aan de Excelsiorlaan 5 vlakbij Brussels Airport. Op Schiphol zitten wij wel in het hoofdgebouw van de luchthaven en u kunt daar bij vertrek heel makkelijk de simkaart halen in onze winkel.

Prepaid SIM kaart Turkije 3, 6, 10GB Specificaties

Voordelen simkaart Turkije

 • De simkaart Turkije is beschikbaar als normale simkaart en als eSIM

 • De normale sim is beschikbaar in alle maten (mini, micro en nano) en past in elke telefoon.

 • De eSIM variant kan alleen in telefoons die daarvoor geschikt zijn zoals iPhone XS, XS Max, XR en alle iPhone 11, 12, 13 en 14 modellen. Check dit goed voordat u kiest voor de eSIM.

 • Voordeel van de eSIM variant is dat u uw dataverkeer in Turkije via de prepaid databundel kunt laten lopen terwijl u daar tegelijkertijd ook op uw eigen mobiele telefoonnummer bereikbaar blijft.

 • De simkaart Turkije is geschikt voor tethering en kan dus worden gebruikt voor hotspot en MIFI

Data & bellen in Turkije

 • Er zijn drie varianten van de simkaart Turkije:

 • 3GB data Euro 19,=

 • 6GB data Euro 33,=

 • 10GB data Euro 59,=

 • De databundels zijn 30 dagen geldig na activatie.

 • Via de “bestel nu” knoppen op deze pagina de verschillende data varianten bestellen. Ook kunt u kiezen voor de normale simkaart of de eSIM

Kies afhalen of bezorgen

Gratis bezorging thuis
Wilt u bezorging van de SIM kaart voor Turkije op uw adres in België? Klik dan op "Bestel nu" en kies vervolgens voor bezorging in België. De SIM kaart wordt dan gratis thuisbezorgd per post.

Afhalen in Zaventem of op Schiphol
Afhalen kan bij Airport Telecom in Zaventem of op Schiphol. Belangrijk is dat de vestiging in Zaventem zich aan de Excelsiorlaan 5 bevindt. Dat is wel dichtbij de luchthaven maar het is niet op Brussels Airport zelf. Wanneer U op het laatste moment voor vertrek een simkaart nodig heeft dan is afhalen in Zaventem een goede optie. Als er nog voldoende tijd is voor uw vertrek naar het buitenland dan raden wij u aan te kiezen voor gratis bezorging op uw adres in België.

Wanneer U vertrekt vanaf Amsterdam Airport Schiphol dan kunt U de SIM kaart voor de USA halen bij onze Airport Telecom winkel in Schiphol Plaza. Reserveer bij afhalen altijd wel even via de "Bestel nu" knop op deze pagina.