Prepaid simkaart Mexico kopen. Mobiel bellen en internet in Mexico

Image
Sim 12GB data + unlim. bellen  € 49,00

Sim Unlimited data + unlim. bellen  € 69,00
 
(Onbeperkt data & bellen in Mexico)

Onbeperkt internet en bellen in Mexico

Met de prepaid SIM card Mexico Unlimited van Airport Telecom heeft u onbeperkt data èn onbeperkt bellen in heel Mexico. Met deze sim bent u in Mexico bereikbaar op één telefoonnummer (+1).

De Unlimited simkaart Mexico biedt naast onbeperkt data en bellen in Mexico een uitstekende landelijke dekking via het 5G netwerk van AT&T Mexico. Bovendien is bij deze kaart geen registratie van de gebruiker nodig in Mexico. Bij aankomst steekt u de simkaart in uw mobiele telefoon en het internet begint met werken. De Unlimited data- en belbundel op de simkaart is geldig voor 30 dagen en is daarna weer op te waarderen via deze website.

Data en bellen in Mexico

Zoals aangegeven heeft de prepaid simkaart Mexico Unlimited een Amerikaans (+1) telefoonnummer. U kunt hiermee gewoon bellen in in Mexico door het landnummer van Mexico (+52) voor het nummer te draaien. Ook kunt u WhatsApp blijven gebruiken zoals u gewend bent. Zodra WhatsApp doorheeft dat er een andere simkaart met een nieuw nummer in uw telefoon zit, zal Whatsapp uit zichzelf vragen of u het nieuwe, óf het oude nummer wilt gebruiken. Als u dan kiest voor het oude nummer, zal er op Whatsapp helemaal niets veranderen. U houdt dan gewoon uw bestaande WhatsApp identiteit met alle contacten, groepen en chats.

Let op!
De AT&T simkaarten werken niet in elke telefoon. Voor iPhone werkt de AT&T sim sowieso in alle iPhones 6 en hoger. Heeft U een andere merk telefoon of een tablet check dan vooraf even of het kan via de lijst van AT&T zelf. Die vindt U via deze AT&T link. Het is een pdf document.

Dekking in Mexico

Mexico is een gigantisch land met goede dekking voor de telefoon in de steden en bekende kustplaatsen als Playa del Carmen en Acapulco, maar met ook veel afgelegen gebieden waar geen zendmasten staan. In en om Mexico City is het bereik met de mobiele telefoon uitstekend dus Churro's etend in het Centro Histórico of kijkend naar "The History of Mexico" in het Palacio Nacional kunt u navigeren of foto's delen met het thuisfront. Op het platteland en in de bergen zal dit moeilijker zijn. In Cancun met de witte stranden en het bruisende nachtleven is er perfect mobiel internet en dat geldt ook voor Zihuatanejo, Cozumel en de vele andere bekende en drukbezochte plekken.

Simkaart Mexico kopen

De prepaid simkaart voor Mexico kan bij u thuis worden bezorgd in België. Bij bestelling vóór 14.00h heeft u de kaart de volgende werkdag in huis. Ook kunt u de simkaart Mexico afhalen in Zaventem of op Schiphol. Belangrijk is dat Airport Telecom zich in Zaventem niet op de luchthaven bevindt maar aan de Excelsiorlaan 5 vlakbij Brussels Airport. Op Schiphol zitten wij wel in het hoofdgebouw van de luchthaven en u kunt daar bij vertrek heel makkelijk de simkaart halen in onze winkel.

Prepaid SIM kaart Mexico Unlimited Specificaties

Voordelen simkaart Canada

 • De simkaart Mexico is beschikbaar in alle maten (mini, micro en nano) en past in elke telefoon.

 • In heel Mexico bereikbaar op één telefoonnummer.

 • De Unlimited Mexico simkaart vereist dat het IMEI-nummer van het toestel wordt opgegeven bij de bestelling. Het IMEI nummer kunt U opvragen door in het belscherm van Uw toestel *#06# te toetsen. Het nummer verschijnt dan vanzelf.

 • Hotspot functionaliteit wordt niet ondersteund.

 • Let op!
  De AT&T simkaarten werken niet in elke telefoon. Voor iPhone werkt de AT&T sim sowieso in alle iPhones 6 en hoger. Heeft U een andere merk telefoon of een tablet check dan vooraf even of het kan via de lijst van AT&T zelf. Die vindt U via deze AT&T link. Het is een pdf document.

Data & bellen in Mexico

 • Mexico simkaart Unlimited data € 69,=
  incl. ongelimiteerd bellen naar Mexicaanse nummers
  incl. ongelimiteerd gesprekken ontvangen in Mexico
  incl. onbeperkt data

 • De databundels zijn 30 dagen geldig na activatie.

 • Via de “bestel nu” knoppen op deze pagina kunt u de verschillende data varianten bestellen. 

Kies afhalen of bezorgen

Gratis bezorging thuis
Wilt u bezorging van de SIM kaart voor Mexico op uw adres in België? Klik dan op "Bestel nu" en kies vervolgens voor bezorging in België. De SIM kaart wordt dan gratis thuisbezorgd per post.

Afhalen in Zaventem of op Schiphol
Afhalen kan bij Airport Telecom in Zaventem of op Schiphol. Belangrijk is dat de vestiging in Zaventem zich aan de Excelsiorlaan 5 bevindt. Dat is wel dichtbij de luchthaven maar het is niet op Brussels Airport zelf. Wanneer U op het laatste moment voor vertrek een simkaart nodig heeft dan is afhalen in Zaventem een goede optie. Als er nog voldoende tijd is voor uw vertrek naar het buitenland dan raden wij u aan te kiezen voor gratis bezorging op uw adres in België.

Wanneer U vertrekt vanaf Amsterdam Airport Schiphol dan kunt U de SIM kaart voor de USA halen bij onze Airport Telecom winkel in Schiphol Plaza. Reserveer bij afhalen altijd wel even via de "Bestel nu" knop op deze pagina.