Prepaid simkaart Chili 12GB. Mobiel bellen en internet in Chili

Ontvang vooraf uw telefoonnummer!

Prepaid SIM Kaart Chili 12GB

Met een prepaid SIM card Chili van Airport Telecom bent u in heel Chili bereikbaar op één telefoonnummer. Bovendien heeft u 12GB data. Deze kaart is dus zeer geschikt voor internetgebruik. Let echter op, want u kunt met deze prepaid SIM kaart wel inkomende telefoongesprekken ontvangen in Chili, maar u kunt er geen normale uitgaande telefoon-gesprekken mee voeren.

Alle gesprekken die via internet lopen zoals met Whatsapp, Skype, Facetime etc. zijn vanzelfsprekend wel mogelijk. U maakt dan immers gebruik van de 12GB data op de simkaart. Whatsapp kunt u overigens blijven gebruiken met uw eigen nummer. U kunt met Whatsapp dus gewoon berichten blijven versturen en bellen zoals u gewend bent.

Internet en bellen op reis in Chili

Het telefoonnummer van de prepaid SIM kaart waarop u in Chili bereikbaar zult zijn, kunnen wij u al ruim voor vertrek laten weten per email. Het is een Engels (+44) nummer. We hebben hiervoor gekozen omdat de betreffende SIM kaart een hele goede databundel in Chili biedt en gebruik maakt van de grootste Braziliaanse mobiele netwerken. Bovendien is bij deze simkaart geen registratie van de gebruiker nodig in Chili.

Bereik in Chili met prepaid simkaart

De simkaart Chili van Airport Telecom Schiphol biedt een zeer goede dekking voor de mobiele telefoon. Wanneer u de steden Santiago of Valparaíso bezoekt, hoeft u zich geen zorgen te maken om verdwaald te raken want het bereik is er uitstekend en bijvoorbeeld navigatie werkt dus goed met de Chileense simkaart. Gaat u een tocht maken door het prachtige Andes gebergte? Dan zult u waarschijnlijk minder goed verbonden zijn met het netwerk. Dat geldt ook voor de Atacama woestijn, Lauca National Park en de Marble Caves. De badplaats Iquique in het noorden van het land, heeft net als de andere stedelijke gebieden in Chili goed bereik met de prepaid simkaart.

Simkaart Chili kopen

De simkaart Chili kan bij u thuis worden bezorgd in België. Bij bestelling vóór 14.00h heeft u de kaart de volgende werkdag in huis. Ook kunt u de prepaid SIM card Chili afhalen in Zaventem of op Schiphol. Belangrijk is dat Airport Telecom zich in Zaventem niet op de luchthaven bevindt maar aan de Excelsiorlaan 5 vlakbij Brussels Airport. Op Schiphol zitten wij wel in het hoofdgebouw van de luchthaven en u kunt daar bij vertrek heel makkelijk de simkaart halen in onze winkel.

Specificaties

Prepaid simkaart Chili 12GB

Voordelen simkaart Chili

  • In heel Chili bereikbaar op één nummer.
  • 12GB data voor internetgebruik in heel Brazilië.
  • De SIM kaart Chili is beschikbaar in alle maten (mini, micro en nano).
  • De SIM Chiliwerkt in elke iPhone en andere smart phone. Alleen worden de hotspot functie en het gebruik van een MIFI door de provider niet ondersteund in Brazilië.
  • U ontvangt het telefoonnummer van uw ChiliSIM kaart vóór vertrek per email.

Data & bellen in Chili

  • De prijs van € 36,00 is inclusief 12GB data.
  • De simkaart is 30 dagen geldig na activatie. Het activeren gebeurt door de simkaart in Uw telefoon te plaatsen en de telefoon aan te zetten.

Kies afhalen of bezorgen

Gratis bezorging thuis
Wilt u bezorging van de SIM kaart voor Chili op uw adres in België? Klik dan op "Bestel nu" en kies vervolgens voor bezorging in België. De SIM kaart wordt dan gratis thuisbezorgd. Bij bestelling op werkdagen vóór 14.00h heeft u de kaart de volgende werkdag in huis.

Afhalen in Zaventem of op Schiphol
Afhalen kan bij Airport Telecom in Zaventem of op Schiphol. Belangrijk is dat de vestiging in Zaventem zich aan de Excelsiorlaan 5 bevindt. Dat is wel dichtbij de luchthaven maar het is niet op Brussels Airport zelf. Wanneer U op het laatste moment voor vertrek een simkaart nodig heeft dan is afhalen een goede optie. Als er nog voldoende tijd is voor uw vertrek naar het buitenland dan raden wij u aan te kiezen voor gratis bezorging op uw adres in België.

Wanneer U vertrekt vanaf Amsterdam Airport Schiphol dan kunt U de SIM kaart voor Chili halen bij onze Airport Telecom winkel in Schiphol Plaza. Reserveer bij afhalen altijd wel even via de "Bestel nu" knop op deze pagina.