Prepaid simkaart Zuid Afrika kopen. Mobiel bellen en internet in Zuid Afrika

Image

10GB data + 500 lokale belminuten  € 59,00

Unlimited data + onbeperkt lokaal bellen  € 89,00

Mobiel bereikbaar in Zuid Afrika met simkaart Zuid Afrika

Met de prepaid SIM kaarten Zuid Afrika van Airport Telecom kunt u in heel Zuid Afrika bellen en gebruik maken van mobiel internet. U kunt kiezen uit een 10GB en een Unlimited databundel. Deze bundels zijn zeer geschikt voor internetgebruik en geven u makkelijk toegang tot Email, Whatsapp, navigatie en andere internettoepassingen.

Data en bellen op reis in Zuid Afrika

De simkaarten hebben een Zuid Afrikaans (+27) telefoonnummer. Bij de 10GB kaart zitten 500 lokale belminuten inbegrepen. Bij de Unlimited kaart zijn onbeperkt lokale belminuten inbegrepen. Dat kan heel handig zijn om binnen Zuid Afrika bijvoorbeeld hotels en restaurants te bellen.

Whatsapp met simkaart Zuid Afrika

Alle gesprekken die via internet lopen zoals met Whatsapp, Skype, Facetime etc. zijn vanzelfsprekend ook mogelijk. U maakt dan immers gebruik van de databundel op de simkaart. Whatsapp kunt u overigens altijd blijven gebruiken met uw eigen telefoonnummer. U kunt met Whatsapp dus gewoon berichten blijven versturen en bellen zoals u gewend bent.

Bereik in Zuid Afrika

De dekking van de mobiele netwerken is over het algemeen goed in Zuid Afrika. Dit geldt zeker voor de belangrijkste Zuid Afrikaanse steden zoals Kaapstad, Pretoria, Bloemfontein, Johannesburg, Durban en Port Elisabeth. Ook in andere meer dichtbevolkte gebieden is de dekking uitstekend. Wel moet er rekening mee worden gehouden dat Zuid Afrika een groot land is met ook afgelegen gebieden. In dat soort minder bevolkte delen kan het voorkomen dat er geen of minder dekking is met de mobiele telefoon. Dit geldt bijvoorbeeld ook voor nationale parken zoals het Krugerpark. Voor de Tafelberg en Kaap de Goede Hoop geldt dat deze vlakbij Kaapstad liggen zodat daar ook goede dekking is voor bellen en internet met de Zuid Afrikaanse simkaart.

Simkaart Zuid Afrika kopen

De simkaart Zuid Afrika kan bij u thuis worden bezorgd in België. Bij bestelling vóór 14.00h heeft u de kaart de volgende werkdag in huis. Ook kunt u de prepaid SIM card Zuid Afrika afhalen in Zaventem of op Schiphol. Belangrijk is dat Airport Telecom zich in Zaventem niet op de luchthaven bevindt maar aan de Excelsiorlaan 5 vlakbij Brussels Airport. Op Schiphol zitten wij wel in het hoofdgebouw van de luchthaven en u kunt daar bij vertrek heel makkelijk de simkaart halen in onze winkel.

Prepaid simkaart Zuid-Arfika 10GB en Unlimited, Specificaties

Voordelen simkaart Zuid-Arika

 • De sim is beschikbaar in alle maten (mini, micro en nano) en past in elke telefoon.

 • In Zuid-Afrika bereikbaar op één Zuid-Afrikaans (+27) telefoonnummer.
 • De simkaart Zuid Afrika is niet geschikt voor hotspot en MIFI apparaat.
 • Haal uw SIM kaart bij vertrek op Schiphol Plaza of laat de SIM gratis thuisbezorgen.

Data & bellen in Zuid-Afrika

 • Er zijn twee varianten van de simkaart Zuid-Afrika:

 • 10GB data Euro 59,=
  incl. 10GB data
  incl. 500 lokale belminuten

 • Unlimited data Euro 89,=
  incl. onbeperkt data
  incl. onbeperkt lockaal bellen

 • De databundels zijn 30 dagen geldig na activatie.

 • Via de “bestel nu” knoppen op deze pagina kunt u de verschillende data varianten bestellen.

Kies afhalen of bezorgen

Gratis bezorging thuis
Wilt u bezorging van de SIM kaart voor Zuid Afrika op uw adres in België? Klik dan op "Bestel nu" en kies vervolgens voor bezorging in België. De SIM kaart wordt dan gratis thuisbezorgd per post.

Afhalen in Zaventem of op Schiphol
Afhalen kan bij Airport Telecom in Zaventem of op Schiphol. Belangrijk is dat de vestiging in Zaventem zich aan de Excelsiorlaan 5 bevindt. Dat is wel dichtbij de luchthaven maar het is niet op Brussels Airport zelf. Wanneer U op het laatste moment voor vertrek een simkaart nodig heeft dan is afhalen in Zaventem een goede optie. Als er nog voldoende tijd is voor uw vertrek naar het buitenland dan raden wij u aan te kiezen voor gratis bezorging op uw adres in België.

Wanneer U vertrekt vanaf Amsterdam Airport Schiphol dan kunt U de SIM kaart voor de USA halen bij onze Airport Telecom winkel in Schiphol Plaza. Reserveer bij afhalen altijd wel even via de "Bestel nu" knop op deze pagina.