Simkaart USA kopen. Unlimited. Voor onbeperkt internet en bellen in Amerika

Image

€ 69,00

(Onbeperkt data & bellen in de Verenigde Staten)

Bereikbaar in de Verenigde Staten met de simkaart USA

Met de prepaid SIM card USA Unlimited van Airport Telecom heeft u onbeperkt data èn onbeperkt bellen in de hele Verenigde Staten. Met sim bent u in de hele Verenigde Staten bereikbaar op één Amerikaans telefoonnummer (+1).

De Unlimited simkaart USA biedt naast onbeperkt data en bellen in de USA een uitstekende landelijke dekking via de 4G en 5G netwerken van T-Mobile, één van de grootste Amerikaanse providers. Bovendien is bij deze kaart geen registratie van de gebruiker nodig in de Verenigde Staten. Bij aankomst steekt u de simkaart in uw mobiele telefoon en het internet begint met werken. De Unlimited data- en belbundel op de simkaart is geldig voor 30 dagen en is daarna weer op te waarderen via deze website.

Whatsapp met simkaart USA

Zoals aangegeven heeft de prepaid simkaart USA Unlimited een Amerikaans (+1) telefoonnummer. Toch kunt u bijvoorbeeld WhatsApp blijven gebruiken zoals u gewend bent. Zodra WhatsApp doorheeft dat er een andere simkaart met een nieuw nummer in uw telefoon zit, zal Whatsapp uit zichzelf vragen of u het nieuwe, óf het oude nummer wilt gebruiken. Als u dan kiest voor het oude nummer, zal er op Whatsapp helemaal niets veranderen. U houdt dan gewoon uw bestaande WhatsApp identiteit met alle contacten, groepen en chats.

Dekking in Amerika

De Unlimited simkaart USA maakt gebruik van het T-Mobile netwerk in Amerika. Ongeveer 99% van de Amerikanen wordt bereikt met dit netwerk en de dekking voor mobiele data en spraak in de USA is dan ook uitstekend. Emailen vanuit Manhattan en Disney World of Instagram bijhouden vanaf Santa Monica Beach kan altijd. Toch zijn er onbewoonde of dunbevolkte gebieden waar de telefoon niet werkt. Denk hierbij aan de mooie nationale parken in Amerika zoals Yellowstone, Yosemite en de Everglades. Ook een Whatsapp sturen vanuit de miljarden jaren oude Grand Canyon of de afgelegen wildernis met beren in Alaska zal waarschijnlijk niet lukken. Zoals aangegeven zijn dit uitzonderingen want van New York tot Miami, van Chicago tot Los Angeles, in alle grote en kleine en plaatsen kan men zorgenloos bellen en internetten met de mobiele telefoon.

Simkaart USA kopen

De USA simkaart kan bij u thuis worden bezorgd in België. Bij bestelling vóór 14.00h heeft u de kaart de volgende werkdag in huis. Ook kunt u de prepaid SIM kard USA afhalen in Zaventem of op Schiphol. Belangrijk is dat Airport Telecom zich in Zaventem niet op de luchthaven bevindt maar aan de Excelsiorlaan 5 vlakbij Brussels Airport. Op Schiphol zitten wij wel in het hoofdgebouw van de luchthaven en u kunt daar bij vertrek heel makkelijk de simkaart halen in onze winkel.

Prepaid simkaart Verenigde Staten Unlimited Specificaties

Voordelen simkaart USA

  • In de hele USA bereikbaar op één Amerikaans nummer (+1).
  • De SIM kaart USA is beschikbaar in alle maten (mini, micro en nano).
  • De SIM USA werkt in elke iPhone en andere smart phone. 
  • De Unlimited USA simkaart werkt als hotspot en in een MIFI router.
  • Haal uw SIM kaart bij vertrek op Schiphol Plaza of laat de SIM gratis thuisbezorgen.

Data & bellen in de USA

De prijs van € 69,= voor de USA unlimited sim is inclusief:

  • Onbeperkt data in de hele USA*
  • Onbeperkt bellen de de hele USA*
  • Onbeperkt gebeld worden in de USA
(*) Er is een Fair Use Policy. Bij extreem datagebruik of belgedrag kan de provider in de Verenigde Staten de mogelijkheden van de sim beperken.

De data- en belbundel op de simkaart is geldig voor 30 dagen en is daarna op te waarderen via deze website.

Kies afhalen of bezorgen

Gratis bezorging thuis
Wilt u bezorging van de SIM kaart voor USA op uw adres in België? Klik dan op "Bestel nu" en kies vervolgens voor bezorging in België. De SIM kaart wordt dan gratis thuisbezorgd. Bij bestelling op werkdagen vóór 14.00h heeft u de kaart de volgende werkdag in huis.

Afhalen in Zaventem of op Schiphol
Afhalen kan bij Airport Telecom in Zaventem of op Schiphol. Belangrijk is dat de vestiging in Zaventem zich aan de Excelsiorlaan 5 bevindt. Dat is wel dichtbij de luchthaven maar het is niet op Brussels Airport zelf. Wanneer U op het laatste moment voor vertrek een simkaart nodig heeft dan is afhalen in Zaventem een goede optie. Als er nog voldoende tijd is voor uw vertrek naar het buitenland dan raden wij u aan te kiezen voor gratis bezorging op uw adres in België.

Wanneer U vertrekt vanaf Amsterdam Airport Schiphol dan kunt U de SIM kaart voor de USA halen bij onze Airport Telecom winkel in Schiphol Plaza. Reserveer bij afhalen altijd wel even via de "Bestel nu" knop op deze pagina.