Prepaid simkaart Zuid Korea kopen. Mobiel bellen en internet in Zuid Korea

Beschikbaar als eSIM en normale SIM!

Image
3GB data  € 24,00

6GB data  € 47,00

10GB data  € 77,00


(Te bestellen als simkaart en als eSIM)

Mobiel bereikbaar in Zuid Korea met simkaart Zuid Korea

Met de data only prepaid SIM kaarten Zuid-Korea van Airport Telecom kunt u in heel Zuid-Korea gebruik maken van mobiel internet. U kunt kiezen uit 3GB, 6GB en 10gb data. Deze bundels zijn zeer geschikt voor internetgebruik en geven u makkelijk toegang tot Email, Whatsapp, navigatie en andere internettoepassingen. Bovendien heeft Airport Telecom Schiphol de bundels beschikbaar als normale simkaart en als eSIM voor Zuid-Korea.

Data en bellen op reis in Zuid Korea

Omdat het data simkaarten zijn, heeft de prepaid sim geen eigen telefoonnummer. De bundels bieden uitsluitend data. Alle gesprekken die via internet lopen zoals met Whatsapp, Skype, Facetime etc. zijn vanzelfsprekend wel mogelijk. U maakt dan immers gebruik van de databundel op de simkaart. Whatsapp kunt u overigens altijd blijven gebruiken met uw eigen nummer. U kunt met Whatsapp dus gewoon berichten blijven versturen en bellen zoals u gewend bent.

Simkaart Zuid Korea kopen

De simkaart Zuid-Korea kan per post bij u thuis worden bezorgd in België. Ook kunt u de prepaid SIM card USA afhalen in Zaventem of op Schiphol. Belangrijk is dat Airport Telecom zich in Zaventem niet op de luchthaven bevindt maar aan de Excelsiorlaan 5 vlakbij Brussels Airport. Op Schiphol zitten wij wel in het hoofdgebouw van de luchthaven en u kunt daar bij vertrek heel makkelijk de simkaart halen in onze winkel.

Prepaid simkaart en eSIM Zuid-Korea, Specificaties

Voordelen simkaart Zuid-Korea

 • De simkaart Zuid-Korea is beschikbaar als normale simkaart en als eSIM

 • De normale sim is beschikbaar in alle maten (mini, micro en nano) en past in elke telefoon.

 • De eSIM variant kan alleen in telefoons die daarvoor geschikt zijn zoals iPhone XS, XS Max, XR en alle iPhone 11, 12 en 13 modellen. Check dit goed voordat u kiest voor de eSIM.

 • Voordeel van de eSIM variant is dat u uw dataverkeer in Zuid-Korea via de prepaid databundel kunt laten lopen terwijl u daar tegelijkertijd ook op uw eigen mobiele telefoonnummer bereikbaar blijft.

 • De simkaart Zuid-Korea is niet geschikt voor hotspot en MIFI.

Data & bellen in Zuid-Korea

 • Er zijn twee varianten van de simkaart en eSIM Zuid-Korea:

 • 3GB data Euro 24,=

 • 6GB data Euro 47,=

 • 10gb data Euro 77,=
 • De databundels zijn 30 dagen geldig na activatie.

 • Via de “bestel nu” knoppen op deze pagina kunt u de verschillende data varianten bestellen. Ook kunt u kiezen voor de normale simkaart of de eSIM.

Kies afhalen of bezorgen

Gratis bezorging thuis
Wilt u bezorging van de SIM kaart voor Zuid-Korea op uw adres in België? Klik dan op "Bestel nu" en kies vervolgens voor bezorging in België. De SIM kaart wordt dan gratis thuisbezorgd per post.

Afhalen in Zaventem of op Schiphol
Afhalen kan bij Airport Telecom in Zaventem of op Schiphol. Belangrijk is dat de vestiging in Zaventem zich aan de Excelsiorlaan 5 bevindt. Dat is wel dichtbij de luchthaven maar het is niet op Brussels Airport zelf. Wanneer U op het laatste moment voor vertrek een simkaart nodig heeft dan is afhalen in Zaventem een goede optie. Als er nog voldoende tijd is voor uw vertrek naar het buitenland dan raden wij u aan te kiezen voor gratis bezorging op uw adres in België.

Wanneer U vertrekt vanaf Amsterdam Airport Schiphol dan kunt U de SIM kaart voor de USA halen bij onze Airport Telecom winkel in Schiphol Plaza. Reserveer bij afhalen altijd wel even via de "Bestel nu" knop op deze pagina.