Prepaid simkaart Canada kopen. Mobiel bellen en internet in Canada en USA

Image
Sim 15GB data + unlim. bellen  € 49,00

Sim Unlimited data + unlim. bellen  € 69,00


(De simkaarten werken in Canada èn USA)


Mobiel bereikbaar in Canada met simkaart Canada

Met de Canadese prepaid SIM kaarten van Airport Telecom kunt u in heel Canada onbeperkt bellen en daarnaast gebruik maken van mobiel internet. U kunt kiezen uit een 15GB databundel of uit een Unlimited databundel. De kaarten werken in Canada èn in de USA. De bundels zijn zeer geschikt voor internetgebruik en geven u makkelijk toegang tot Email, Whatsapp, navigatie en andere internettoepassingen.

In beide simkaarten zit ook onbeperkt bellen binnen Canada inbegrepen. U betaalt dus niets extra voor de belminuten binnen Canada. Ook het ontvangen van gesprekken is gratis in Canada met onze simkaarten.

De simkaarten hebben een Canadees telefoonnummer (+1). Naast dat u de beschikking heeft over 15GB of onbeperkt mobiel internet kunt u er onderweg dus ook gewoon mee bellen naar bijvoorbeeld hotels en restaurants.

Let op!
De AT&T simkaarten werken niet in elke telefoon. Voor iPhone werkt de AT&T sim sowieso in alle iPhones 6 en hoger. Heeft U een andere merk telefoon of een tablet check dan vooraf even of het kan via de lijst van AT&T zelf. Die vindt U via deze AT&T link. Het is een pdf document.

Zoals aangegeven, werken deze simkaarten in zowel Canada als de USA. De provider is AT&T. Met de simkaarten heeft U dus ongelimiteerd data, ongelimiteerd bellen en ongelimiteerd gesprekken ontvangen in zowel Canada als de USA. Ideaal als U beide landen bezoekt.

Dekking in Canada

De dekking in Canada met de prepaid simkaart is uitstekend in en om alle grote steden als Calgary, Toronto en Montreal, en in andere bewoonde gebieden. Geniet u van restaurantjes in Vancouver en van de gezelligheid in Quebec dan werkt ook uw Whatsapp en Instagram. Bij Canada is van belang dat er ook veel schitterende afgelegen natuur is zonder dekking voor de mobiele telefoon. Maakt u een rondreis en rijdt u bijvoorbeeld via de bekende Icefields Parkway naar de nationale parken van Banff en Jasper, en naar het blauwgroene Peyto Lake dan komt u op plekken waar de mobiele telefoon niet werkt omdat er geen zendmasten staan. Ook tussen de vossen, elanden en bisons bij Whitehorse, Yukon zult u waarschijnlijk geen Whatsapp kunnen versturen. Dat moet even wachten tot u bijvoorbeeld bij de CN Tower bent in Toronto of bij de Niagara Falls die wel in bewoond gebied liggen en waar de telefoon het dus goed doet.

Simkaart voor Canada en USA

Zoals aangegeven, werken de Sim 15GB en de Sim Unlimited in zowel Canada als de USA. Het zijn kaarten van AT&T. Met beide simkaarten heeft U dus ongelimiteerd data, ongelimiteerd bellen en ongelimiteerd gesprekken ontvangen in zowel Canada als de USA. Ideaal als U beide landen bezoekt.

Simkaart Canada kopen

De simkaart voor Canada kan bij u thuis worden bezorgd in België. Bij bestelling vóór 14.00h heeft u de kaart de volgende werkdag in huis. Ook kunt u de prepaid SIM card Canada afhalen in Zaventem of op Schiphol. Belangrijk is dat Airport Telecom zich in Zaventem niet op de luchthaven bevindt maar aan de Excelsiorlaan 5 vlakbij Brussels Airport. Op Schiphol zitten wij wel in het hoofdgebouw van de luchthaven en u kunt daar bij vertrek heel makkelijk de simkaart halen in onze winkel.

Prepaid SIM kaart Canada 15GB en Unlimited data Specificaties

Voordelen simkaart Canada

 • De sim Canada is beschikbaar in alle maten (mini, micro en nano) en past in elke telefoon.

 • In heel Canada en in de USA bereikbaar op één Canadees telefoonnummer (+1).

 • De Canada simkaarten vereisen dat het IMEI-nummer van het toestel wordt opgegeven voor activatie van de simkaart. Het IMEI nummer kunt U opvragen door in het belscherm van Uw toestel *#06# te toetsen. Het nummer verschijnt dan vanzelf.

 • Hotspot functionaliteit wordt niet ondersteund.

 • Let op! De AT&T simkaarten werken niet in elke telefoon. Voor iPhone werkt de AT&T sim sowieso in alle iPhones 6 en hoger. Heeft U een andere merk telefoon of een tablet check dan vooraf even of het kan via de lijst van AT&T zelf. Die vindt U via deze AT&T link. Het is een pdf document.

Data & bellen in Canada

 • Er zijn twee varianten van de simkaart Canada 

 • Sim 15GB data € 49,=
  incl. ongelimiteerd bellen naar Canadese nummers
  incl. ongelimiteerd gesprekken ontvangen in Canada en USA
  incl. 15GB data in Canada

 • Sim Unlimited data € 69,=
  incl. ongelimiteerd bellen naar Canadese en USA nummers
  incl. ongelimiteerd gesprekken ontvangen in Canada en USA
  incl. ongelimiteerd data in Canada en USA

 • De databundels zijn 30 dagen geldig na activatie.

 • Via de “bestel nu” knoppen op deze pagina kunt u de verschillende data varianten bestellen. 

Kies afhalen of bezorging

Gratis bezorging thuis
Wilt u bezorging van de SIM kaart voor Canada op uw adres in België? Klik dan op "Bestel nu" en kies vervolgens voor bezorging in België. De SIM kaart wordt dan gratis thuisbezorgd per post.

Afhalen in Zaventem of op Schiphol
Afhalen kan bij Airport Telecom in Zaventem of op Schiphol. Belangrijk is dat de vestiging in Zaventem zich aan de Excelsiorlaan 5 bevindt. Dat is wel dichtbij de luchthaven maar het is niet op Brussels Airport zelf. Wanneer U op het laatste moment voor vertrek een simkaart nodig heeft dan is afhalen in Zaventem een goede optie. Als er nog voldoende tijd is voor uw vertrek naar het buitenland dan raden wij u aan te kiezen voor gratis bezorging op uw adres in België.

Wanneer U vertrekt vanaf Amsterdam Airport Schiphol dan kunt U de SIM kaart voor Canada halen bij onze Airport Telecom winkel in Schiphol Plaza. Reserveer bij afhalen altijd wel even via de "Bestel nu" knop op deze pagina.