Prepaid simkaart Tanzania. Mobiel bellen en internet in Tanzania

Beschikbaar als eSIM en normale SIM!

Image

€ 49,00


3GB data  € 49,00

6GB data  € 89,00

Prepaid SIM kaart Tanzania 3GB of 6GB

Met de data only prepaid SIM kaarten Tanzania van Airport Telecom kunt u in heel Tanzania gebruik maken van mobiel internet. U kunt kiezen uit een 3GB of 6GB databundel. Deze bundels zijn zeer geschikt voor internetgebruik en geven u makkelijk toegang tot Email, Whatsapp, navigatie en andere internettoepassingen. Bovendien heeft Airport Telecom Schiphol de bundels beschikbaar als normale simkaart en als eSIM voor Tanzania .

De simkaart Tanzania kan ook in Kenia worden gebruikt. De simkaarten voor Kenia en Tanzania zijn hetzelfde.

Data en bellen op reis in Tanzania

Omdat het data simkaarten zijn, heeft de prepaid sim geen eigen telefoonnummer. De bundels bieden uitsluitend data. Alle gesprekken die via internet lopen zoals met Whatsapp, Skype, Facetime etc. zijn vanzelfsprekend wel mogelijk. U maakt dan immers gebruik van de databundel op de simkaart. Whatsapp kunt u overigens altijd blijven gebruiken met uw eigen nummer. U kunt met Whatsapp dus gewoon berichten blijven versturen en bellen zoals u gewend bent.

Dekking in Tanzania

De dekking met simkaart voor data en bellen in Tanzania is anders dan in Europa. In dunbevolkte gebieden en nationale parken als Serengeti werkt de telefoon vaak niet. Toch wordt de mobiele telefoon door heel veel Tanzanianen gebruikt. In Dar Es Salaam is behoorlijk goede dekking. Datzelfde geldt op veel witte stranden van Zanzibar. Op de route van Kilimanjaro Airport naar Arusha kunnen Instagram en Whatsapp waarschijnlijk worden gebruikt. Rijdend van Arusha richting de Ngorongoro Krater is er dekking voor de telefoon en hetzelde geldt voor veel plaatsen rond Laka Magadi. Verder door aan het begin van Serengeti zijn er ook plekken met dekking maar dieper in het gebied is dit minder. Vooral genieten van de safari dus en foto's later doorsturen wanneer er weer netwerk is.

Simkaart Tanzania kopen

De simkaart Tanzania kan per post bij u thuis worden bezorgd in België. Bij bestelling vóór 14.00h heeft u de kaart de volgende werkdag in huis. Ook kunt u de prepaid SIM card Tanzania afhalen in Zaventem of op Schiphol. Belangrijk is dat Airport Telecom zich in Zaventem niet op de luchthaven bevindt maar aan de Excelsiorlaan 5 vlakbij Brussels Airport. Op Schiphol zitten wij wel in het hoofdgebouw van de luchthaven en u kunt daar bij vertrek heel makkelijk de simkaart halen in onze winkel.

Specificaties

Prepaid SIM kaart Tanzania 3GB of 6GB

Voordelen simkaart Tanzania

  • De simkaart Tanzania is beschikbaar als normale simkaart en als eSIM

  • De normale sim is beschikbaar in alle maten (mini, micro en nano) en past in elke telefoon.

  • De eSIM variant kan alleen in telefoons die daarvoor geschikt zijn zoals iPhone XS, XS Max, XR en alle iPhone 11, 12 en 13 modellen. Check dit goed voordat u kiest voor de eSIM.

  • Voordeel van de eSIM variant is dat u uw dataverkeer in Tanzania via de prepaid databundel kunt laten lopen terwijl u daar tegelijkertijd ook op uw eigen mobiele telefoonnummer bereikbaar blijft.

  • De simkaart Tanzania is geschikt voor tethering en kan dus worden gebruikt voor hotspot en MIFI

Data & bellen in Tanzania

  • Er zijn twee varianten van de simkaart Kenia:

  • 3GB data Euro 49,=

  • 6GB data Euro 89,=

  • Via de “bestel nu” knoppen op deze pagina de verschillende data varianten bestellen. Ook kunt u kiezen voor de normale simkaart of de eSIM

  • De simkaart Tanzania kan ook in Kenia worden gebruikt. De simkaarten voor Kenia en Tanzania zijn hetzelfde.

Kies afhalen of bezorgen

Gratis bezorging thuis
Wilt u bezorging van de SIM kaart voor Tanzania op uw adres in België? Klik dan op "Bestel nu" en kies vervolgens voor bezorging in België. De SIM kaart wordt dan gratis thuisbezorgd per post.

Afhalen in Zaventem of op Schiphol
Afhalen kan bij Airport Telecom in Zaventem of op Schiphol. Belangrijk is dat de vestiging in Zaventem zich aan de Excelsiorlaan 5 bevindt. Dat is wel dichtbij de luchthaven maar het is niet op Brussels Airport zelf. Wanneer U op het laatste moment voor vertrek een simkaart nodig heeft dan is afhalen in Zaventem een goede optie. Als er nog voldoende tijd is voor uw vertrek naar het buitenland dan raden wij u aan te kiezen voor gratis bezorging op uw adres in België.

Wanneer U vertrekt vanaf Amsterdam Airport Schiphol dan kunt U de SIM kaart voor de USA halen bij onze Airport Telecom winkel in Schiphol Plaza. Reserveer bij afhalen altijd wel even via de "Bestel nu" knop op deze pagina.