Prepaid simkaart Egypte kopen. Mobiel bellen en internet in Egypte

Image


10GB data + 500 lokale belminuten      59,=

Unlimited data + onbeperkt lokaal bellen   € 89,=

Mobiel bereikbaar in Egypte met simkaart Egypte

Met de prepaid SIM kaarten Egypte van Airport Telecom kunt u in heel Egypte bellen en gebruik maken van mobiel internet. U kunt kiezen uit een 10GB en een Unlimited databundel. Deze bundels zijn zeer geschikt voor internetgebruik en geven u makkelijk toegang tot Email, Whatsapp, navigatie en andere internettoepassingen.

Data en bellen op reis in Egypte

Bij de 10GB kaart zitten 500 lokale belminuten inbegrepen. Bij de Unlimited kaart zijn onbeperkt lokale belminuten inbegrepen. Dat kan heel handig zijn om binnen Egypte bijvoorbeeld hotels en restaurants te bellen.

Whatsapp met simkaart Egypte

Alle gesprekken die via internet lopen zoals met Whatsapp, Skype, Facetime etc. zijn vanzelfsprekend ook mogelijk. U maakt dan immers gebruik van de databundel op de simkaart. Whatsapp kunt u overigens altijd blijven gebruiken met uw eigen telefoonnummer. U kunt met Whatsapp dus gewoon berichten blijven versturen en bellen zoals u gewend bent.

Dekking in Egypte

De dekking van de mobiele netwerken is over het algemeen goed in Egypte. Dit geldt zeker voor de belangrijkste Egyptische steden zoals Cairo, Alexandrie, Gizeh, Port Said, en Suez. Ook in andere meer dichtbevolkte gebieden is de dekking uitstekend. Wel moet er rekening mee worden gehouden dat Egypte een groot land is met ook afgelegen gebieden. In dat soort minder bevolkte delen kan het voorkomen dat er geen of minder dekking is met de mobiele telefoon.

Simkaart Egypte kopen

De simkaart Egypte kan bij u thuis worden bezorgd in België. Bij bestelling vóór 14.00h heeft u de kaart de volgende werkdag in huis. Ook kunt u de prepaid SIM card Egypte afhalen in Zaventem of op Schiphol. Belangrijk is dat Airport Telecom zich in Zaventem niet op de luchthaven bevindt maar aan de Excelsiorlaan 5 vlakbij Brussels Airport. Op Schiphol zitten wij wel in het hoofdgebouw van de luchthaven en u kunt daar bij vertrek heel makkelijk de simkaart halen in onze winkel.

Prepaid simkaart Egypte Specificaties

Voordelen simkaart Egypte

 • De sim is beschikbaar in alle maten (mini, micro en nano) en past in elke telefoon.

 • De simkaart Egypte is niet geschikt voor hotspot en MIFI apparaat.
 • Haal uw SIM kaart bij vertrek op Schiphol Plaza of laat de SIM gratis thuisbezorgen.

Data & bellen in Egypte

 • Er zijn twee varianten van de simkaart Egypte:

 • 10GB data Euro 59,=
  incl. 10GB data
  incl. 500 lokale belminuten

 • Unlimited data Euro 89,=
  incl. onbeperkt data
  incl. onbeperkt lokaal bellen

 • De databundels zijn 30 dagen geldig na activatie.

 • Via de “bestel nu” knoppen op deze pagina kunt u de verschillende data varianten bestellen.

Kies afhalen of bezorgen

Gratis bezorging thuis
Wilt u bezorging van de SIM kaart voor Egypte op uw adres in België? Klik dan op "Bestel nu" en kies vervolgens voor bezorging in België. De SIM kaart wordt dan gratis thuisbezorgd per post.

Afhalen in Zaventem of op Schiphol
Afhalen kan bij Airport Telecom in Zaventem of op Schiphol. Belangrijk is dat de vestiging in Zaventem zich aan de Excelsiorlaan 5 bevindt. Dat is wel dichtbij de luchthaven maar het is niet op Brussels Airport zelf. Wanneer U op het laatste moment voor vertrek een simkaart nodig heeft dan is afhalen in Zaventem een goede optie. Als er nog voldoende tijd is voor uw vertrek naar het buitenland dan raden wij u aan te kiezen voor gratis bezorging op uw adres in België.

Wanneer U vertrekt vanaf Amsterdam Airport Schiphol dan kunt U de SIM kaart voor de USA halen bij onze Airport Telecom winkel in Schiphol Plaza. Reserveer bij afhalen altijd wel even via de "Bestel nu" knop op deze pagina.