Prepaid simkaart Australië Kopen. Mobiel bellen en internet in Australië

Ontvang vooraf uw telefoonnummer!

Mobiel bereikbaar in Australië met simkaart Australië

Met een prepaid SIM card Australië van Airport Telecom bent u in heel Australië bereikbaar op één telefoonnummer. Bovendien heeft u 12GB data. Deze kaart is dus zeer geschikt voor internetgebruik. Let echter op, want u kunt met deze prepaid SIM kaart wel inkomende telefoongesprekken ontvangen in Australië, maar u kunt er geen normale uitgaande telefoon-gesprekken mee voeren.

Alle gesprekken die via internet lopen zoals met Whatsapp, Skype, Facetime etc. zijn vanzelfsprekend wel mogelijk. U maakt dan immers gebruik van de 12GB data op de simkaart. Whatsapp kunt u overigens blijven gebruiken met uw eigen nummer. U kunt met Whatsapp dus gewoon berichten blijven versturen en bellen zoals u gewend bent.

Data en bellen op reis in Australië

Het telefoonnummer van de prepaid SIM kaart waarop u in Australië bereikbaar zult zijn, kunnen wij u al ruim voor vertrek laten weten per email. Het is een Engels (+44) nummer. We hebben hiervoor gekozen omdat de betreffende SIM kaart een hele goede databundel in Australië biedt en gebruik maakt van de grootste Australische mobiele netwerken. Bovendien is bij deze simkaart geen registratie van de gebruiker nodig in Australië.

Bereik met simkaart Australië

Dekking met de simkaart is uitstekend in alle grote steden als Sydney, Melbourne en Perth, en in andere bewoonde gebieden. Bij het Opera House heeft U dus internet en vakantiefoto’s sturen vanaf Gold Coast lukt prima. Hetzelfde geldt voor Cairns, wanneer U een trip maakt naar het Great Barrier Reef. Hou er wel rekening mee dat Australië een enorm land is. Tussen de East Coast en de West Coast zit de hele Outback met o.a. woestijnen en nationale parken waar geen zendmasten staan. Verder geldt dat de telefoon het perfect doet op de bewoonde plekken in Australië. Whatsappen kan daar overal van Bondi Beach tot aan bijvoorbeeld Adelaide.

Simkaart Australië kopen

De simkaart Australië kan bij u thuis worden bezorgd in België. Bij bestelling vóór 14.00h heeft u de kaart de volgende werkdag in huis. Ook kunt u de prepaid SIM card voor Australië afhalen in Zaventem of op Schiphol. Belangrijk is dat Airport Telecom zich in Zaventem niet op de luchthaven bevindt maar aan de Excelsiorlaan 5 vlakbij Brussels Airport. Op Schiphol zitten wij wel in het hoofdgebouw van de luchthaven en u kunt daar bij vertrek heel makkelijk de simkaart halen in onze winkel.

Prepaid SIM kaart Australië 12GB Specificaties

Voordelen simkaart Australië

  • In heel Australië bereikbaar op één nummer.
  • 12GB data voor internetgebruik in heel Australië.
  • De SIM kaart Australië is beschikbaar in alle maten (mini, micro en nano).
  • De SIM Australië werkt in elke iPhone en andere smart phone. Alleen worden de hotspot functie en het gebruik van een MIFI door de provider niet ondersteund in Australië.
  • U ontvangt het telefoonnummer van uw Australië SIM kaart vóór vertrek per email.

Data & bellen in Australië

  • De prijs van € 36,00 is inclusief 12GB data.
  • De simkaart is 30 dagen geldig na activatie. Het activeren gebeurt door de simkaart in Uw telefoon te plaatsen en de telefoon aan te zetten.

Kies afhalen of bezorgen

Gratis bezorging thuis
Wilt u bezorging van de SIM kaart voor Australië op uw adres in België? Klik dan op "Bestel nu" en kies vervolgens voor bezorging in België. De SIM kaart wordt dan gratis thuisbezorgd. Bij bestelling op werkdagen vóór 14.00h heeft u de kaart de volgende werkdag in huis.

Afhalen in Zaventem of op Schiphol
Afhalen kan bij Airport Telecom in Zaventem of op Schiphol. Belangrijk is dat de vestiging in Zaventem zich aan de Excelsiorlaan 5 bevindt. Dat is wel dichtbij de luchthaven maar het is niet op Brussels Airport zelf. Wanneer U op het laatste moment voor vertrek een simkaart nodig heeft dan is afhalen een goede optie. Als er nog voldoende tijd is voor uw vertrek naar het buitenland dan raden wij u aan te kiezen voor gratis bezorging op uw adres in België.

Wanneer U vertrekt vanaf Amsterdam Airport Schiphol dan kunt U de SIM kaart voor Australië halen bij onze Airport Telecom winkel in Schiphol Plaza. Reserveer bij afhalen altijd wel even via de "Bestel nu" knop op deze pagina.