Prepaid simkaart Indonesië kopen. Mobiel bellen en internet in Indonesië

Ontvang vooraf uw telefoonnummer!

Mobiel bereikbaar in Indonesië met simkaart Indonesië

Met een prepaid SIM card Indonesië van Airport Telecom bent u in heel Indonesië bereikbaar op één telefoonnummer. Bovendien heeft u 12GB data. Deze kaart is dus zeer geschikt voor internetgebruik. Let echter op, want u kunt met deze prepaid SIM kaart wel inkomende telefoongesprekken ontvangen in Indonesië, maar u kunt er geen normale uitgaande telefoon-gesprekken mee voeren.

Alle gesprekken die via internet lopen zoals met Whatsapp, Skype, Facetime etc. zijn vanzelfsprekend wel mogelijk. U maakt dan immers gebruik van de 12GB data op de simkaart. Whatsapp kunt u overigens blijven gebruiken met uw eigen nummer. U kunt met Whatsapp dus gewoon berichten blijven versturen en bellen zoals u gewend bent.

Data en bellen met simkaart Indonesië

Het telefoonnummer van de prepaid SIM kaart waarop u in Indonesië bereikbaar zult zijn, kunnen wij u al ruim voor vertrek laten weten per email. Het is een Engels (+44) nummer. We hebben hiervoor gekozen omdat de betreffende SIM kaart een hele goede databundel in Indonesië biedt en gebruik maakt van de grootste Indonesische mobiele netwerken. Bovendien is bij deze simkaart geen registratie van de gebruiker nodig in Indonesië.

Dekking in Indonesië met prepaid simkaart

Indonesië heeft opvallend goede dekking voor de mobiele telefoon. Het is echter een enorm land en er zijn dunbevolkte plekken waar de telefoon niet werkt. Bijvoorbeeld in de jungle, in afgelegen rijstvelden en in nationale parken zoals Komodo. In steden als Jakarta, Denpasar en in andere drukke plaatsen werkt het mobiele internet goed. Hou het thuisfront gerust op de hoogte via Whatsapp vanaf Bali met prachtige tempels als Tirta Ampul, met Dreamland Beach bij Uluwatu en met het bruisende nachtleven. Ook voor het naastgelegen Lombok geldt dat foto's direct op Instagram kunnen bij Mount Rinjani, bij de hippe kust van Mandalika en bij de romantische Gili Islands. Hetzelfde geldt in duikersparadijs Raja Ampat zodra je weer boven water bent. Bellen en internet werkt dus goed in Indonesië op de dichtbevolkte en drukbezochte plekken.

Simkaart Indonesië kopen

De simkaart Indonesië kan bij u thuis worden bezorgd in België. Bij bestelling vóór 14.00h heeft u de kaart de volgende werkdag in huis. Ook kunt u de prepaid SIM card Indonesië afhalen in Zaventem of op Schiphol. Belangrijk is dat Airport Telecom zich in Zaventem niet op de luchthaven bevindt maar aan de Excelsiorlaan 5 vlakbij Brussels Airport. Op Schiphol zitten wij wel in het hoofdgebouw van de luchthaven en u kunt daar bij vertrek heel makkelijk de simkaart halen in onze winkel.

Prepaid SIM kaart Indonesië 12GB Specificaties

Voordelen simkaart Indonesië

  • In heel Indonesië bereikbaar op één nummer.
  • 12GB data voor internetgebruik in heel Indonesië.
  • De SIM kaart Indonesië is beschikbaar in alle maten (mini, micro en nano).
  • De SIM Indonesië werkt in elke iPhone en andere smart phone. Alleen worden de hotspot functie en het gebruik van een MIFI door de provider niet ondersteund in Indonesië.
  • U ontvangt het telefoonnummer van uw Indonesië SIM kaart vóór vertrek per email.

Data & bellen in Indonesië

  • De prijs van € 36,00 is inclusief 12GB data.
  • De simkaart is 30 dagen geldig na activatie. Het activeren gebeurt door de simkaart in Uw telefoon te plaatsen en de telefoon aan te zetten.

Kies afhalen of bezorgen

Gratis bezorging thuis
Wilt u bezorging van de SIM kaart voor Indonesië op uw adres in België? Klik dan op "Bestel nu" en kies vervolgens voor bezorging in België. De SIM kaart wordt dan gratis thuisbezorgd. Bij bestelling op werkdagen vóór 14.00h heeft u de kaart de volgende werkdag in huis.

Afhalen in Zaventem of op Schiphol
Afhalen kan bij Airport Telecom in Zaventem of op Schiphol. Belangrijk is dat de vestiging in Zaventem zich aan de Excelsiorlaan 5 bevindt. Dat is wel dichtbij de luchthaven maar het is niet op Brussels Airport zelf. Wanneer U op het laatste moment voor vertrek een simkaart nodig heeft dan is afhalen een goede optie. Als er nog voldoende tijd is voor uw vertrek naar het buitenland dan raden wij u aan te kiezen voor gratis bezorging op uw adres in België.

Wanneer U vertrekt vanaf Amsterdam Airport Schiphol dan kunt U de SIM kaart voor Indonesië halen bij onze Airport Telecom winkel in Schiphol Plaza. Reserveer bij afhalen altijd wel even via de "Bestel nu" knop op deze pagina.