Simkaart Egypte 10GB of Unlimited data

Image

Vanaf € 59,00

Simkaart Marokko 10GB of Unlimited data

Image

Simkaart kopen met 10GB of Unlimited data voor Marokko

Vanaf € 59,00

Simkaart Tanzania 3 of 6GB

Image

Simkaart kopen met 3 of 6GB data voor Tanzania

Vanaf € 49,00

Simkaart Tunesië 10GB of Unlimited data

Image

Simkaart kopen met 10GB of Unlimited data voor Tunesië

Vanaf € 59,00

Simkaart Zuid-Afrika 10GB of Unlimited data

Image

Vanaf € 59,00

Simkaarten kopen voor mobiel bellen en internet in Amerika, Canada, Zuid Afrika en meer...

Klik op "alle prepaid simkaarten" in de menubalk bovenaan deze pagina voor een overzicht van alle landen. Bel ons gerust als U vragen heeft.

De Airport Telecom winkel op Schiphol Plaza is zeven dagen per week geopend. Op werkdagen  van 07.00h tot 18.00h. In de weekends van 07.00h tot 16.00h. Daarnaast kunt U natuurlijk ook altijd online bestellen via de  webshop.

Bij Airport Telecom op Schiphol Plaza kunt U een simkaart kopen voor bellen en internet in de USA en ook voor veel andere landen zoals Canada, Hong Kong, Singapore en Australië. Zo bent U voor vertrek al verzekerd van de juiste prepaid sim kaart voor het land waar U naar toe reist. Ook eSIMs zijn nu voor veel landen beschikbaar.

Airport Telecom heeft veel klanten van buiten Europa die in Amsterdam aankomen en die een sim kaart kopen voor tijdens hun verblijf in Nederland of voor hun reis door Europa.

Daarnaast biedt Airport Telecom veel buitenlandse sim kaarten aan voor Nederlandse klanten die naar landen buiten Europa reizen. Deze klanten kunnen op Schiphol alvast de juiste sim kaart kopen voor tijdens hun reis. De simkaarten kunnen ook gratis worden thuisbezorgd in Nederland en België.

Winkel Schiphol open: 7 dagen per week. Op werkdagen van 07.00 uur tot 18.00 uur. In de weekends van 07.00h tot 16.00h.

Laatste nieuws