Prepaid simkaart Guatemala kopen. Mobiel bellen en internet in Guatemala

Ontvang vooraf uw telefoonnummer!

Mobiel bereikbaar in Guatemala met simkaart Guatemala

Met een prepaid simkaart Guatemala van Airport Telecom bent u in heel Guatemala bereikbaar op één telefoonnummer. Bovendien heeft u 12GB data. Deze kaart is dus zeer geschikt voor internetgebruik. Let echter op, want u kunt met deze prepaid SIM kaart wel inkomende telefoongesprekken ontvangen in Guatemala, maar u kunt er geen normale uitgaande telefoon-gesprekken mee voeren.

Alle gesprekken die via internet lopen zoals met Whatsapp, Skype, Facetime etc. zijn vanzelfsprekend wel mogelijk. U maakt dan immers gebruik van de 12GB data op de simkaart. Whatsapp kunt u overigens blijven gebruiken met uw eigen nummer. U kunt met Whatsapp dus gewoon berichten blijven versturen en bellen zoals u gewend bent.

Data en bellen op reis in Guatemala

Het telefoonnummer van de prepaid simkaart waarop u in Guatemala bereikbaar zult zijn, kunnen wij u al ruim voor vertrek laten weten per email. Het is een Engels (+44) nummer. We hebben hiervoor gekozen omdat de betreffende SIM kaart een hele goede databundel in Guatemala biedt en gebruik maakt van de grootste Guatemalaanse mobiele netwerken. Bovendien is bij deze simkaart geen registratie van de gebruiker nodig in Guatemala.

Dekking met simkaart Guatemala

De dekking in Guatemala is met name goed in de steden en grotere plaatsen. Het land bestaat echter voor een groot deel uit prachtige regenwouden met veel vulkanen. Daar zal de telefoon het niet doen. In de hoofdstad Guatemala City en in een ruim gebied er omheen kan men gewoon bellen en internetten. Dat geldt ook voor de andere steden zoals Antigua. Daar tussen in bijvoorbeeld het Tikal National Park en bij Lake Atitlán zal de dekking minder zijn. Aan de Caribische kust kunnen alleen in sommige delen, zoals bij Livingston, Whatsapps worden verstuurd vanaf het tropisch strand.

Simkaart Guatemala gratis thuis of halen op Schiphol

De Guatemala simkaart kan bij u thuis worden bezorgd in België. Bij bestelling vóór 14.00h heeft u de kaart de volgende werkdag in huis. Ook kunt u de prepaid SIM card Guatemala afhalen in Zaventem of op Schiphol. Belangrijk is dat Airport Telecom zich in Zaventem niet op de luchthaven bevindt maar aan de Excelsiorlaan 5 vlakbij Brussels Airport. Op Schiphol zitten wij wel in het hoofdgebouw van de luchthaven en u kunt daar bij vertrek heel makkelijk de simkaart halen in onze winkel.

Prepaid SIM kaart Guatemala 12GB Specificaties

Voordelen simkaart Guatemala

  • In heel Guatemala bereikbaar op één nummer.
  • 12GB data voor internetgebruik in heel Guatemala.
  • De SIM kaart Guatemala is beschikbaar in alle maten (mini, micro en nano).
  • De SIM Guatemala werkt in elke iPhone en andere smart phone. Alleen worden de hotspot functie en het gebruik van een MIFI door de provider niet ondersteund in Guatemala.
  • U ontvangt het telefoonnummer van uw Guatemala SIM kaart vóór vertrek per email.

Data & bellen in Guatemala

  • De prijs van € 36,00 is inclusief 12GB data.
  • De simkaart is 30 dagen geldig na activatie. Het activeren gebeurt door de simkaart in Uw telefoon te plaatsen en de telefoon aan te zetten.

Kies afhalen of bezorgen

Gratis bezorging thuis
Wilt u bezorging van de SIM kaart voor Guatemala op uw adres in België? Klik dan op "Bestel nu" en kies vervolgens voor bezorging in België. De SIM kaart wordt dan gratis thuisbezorgd. Bij bestelling op werkdagen vóór 14.00h heeft u de kaart de volgende werkdag in huis.

Afhalen in Zaventem of op Schiphol
Afhalen kan bij Airport Telecom in Zaventem of op Schiphol. Belangrijk is dat de vestiging in Zaventem zich aan de Excelsiorlaan 5 bevindt. Dat is wel dichtbij de luchthaven maar het is niet op Brussels Airport zelf. Wanneer U op het laatste moment voor vertrek een simkaart nodig heeft dan is afhalen in Zaventem een goede optie. Als er nog voldoende tijd is voor uw vertrek naar het buitenland dan raden wij u aan te kiezen voor gratis bezorging op uw adres in België.

Wanneer U vertrekt vanaf Amsterdam Airport Schiphol dan kunt U de SIM kaart voor Guatemala halen bij onze Airport Telecom winkel in Schiphol Plaza. Reserveer bij afhalen altijd wel even via de "Bestel nu" knop op deze pagina.