Prepaid simkaart USA 12GB kopen. Mobiel bellen en internet in Amerika

Image

€ 36,00

(12GB data & Onbeperkt bellen in de Verenigde Staten)

Mobiel bereikbaar in de Verenigde Staten met simkaart USA

Met een prepaid SIM card USA van Airport Telecom bent u in de hele Verenigde Staten bereikbaar op één telefoonnummer. Bovendien heeft u 12GB data. Deze kaart is dus zeer geschikt voor internetgebruik. Let echter op, want u kunt met deze kaart wel inkomende telefoongesprekken ontvangen, maar u kunt er geen normale uitgaande telefoon-gesprekken mee voeren.

Alle gesprekken die via internet lopen zoals met Whatsapp, Skype, Facetime etc. zijn vanzelfsprekend wel mogelijk. U maakt dan immers gebruik van de 12GB data op de simkaart. Whatsapp kunt u overigens blijven gebruiken met uw eigen nummer. U kunt met Whatsapp dus gewoon berichten blijven versturen en bellen zoals u gewend bent.

Het telefoonnummer van de prepaid SIM kaart waarop u in de USA bereikbaar zult zijn, kunnen wij u al ruim voor vertrek laten weten per email. Het is een Engels (+44) nummer. We hebben hiervoor gekozen omdat de betreffende SIM kaart een hele goede databundel in de USA biedt en gebruik maakt van de grootste Amerikaanse mobiele netwerken. Bovendien is bij deze simkaart geen registratie van de gebruiker nodig in de Verenigde Staten.

Dekking in Amerika

Omdat de 12GB simkaart USA gebruik maakt van de Amerikaanse AT&T en T-Mobile netwerken is de dekking voor de mobiele telefoon zeer goed. Foto's verzenden vanaf Broadway of Central Park in New York gaat moeiteloos. Via navigatie op de iPhone of Androïd telefoon vindt u met gemak de Hollywood Studios, of de Golden Gate Bridge in San Fransisco. Toch moet er op gewezen worden dat Amerika een gigantisch land is met ook grote afgelegen gebieden zoals de Rocky Mountains en nationale parken zoals Sequoia. Daar werken de mobiele telefoonnetwerken vaak niet omdat er nauwelijks mensen wonen. In Las Vegas is de dekking perfect, maar als u daar vlakbij de Mojave Desert in trekt dan lukt het waarschijnlijk niet meer om te Whatsappen omdat de woestijn te afgelegen is. Overal in de normale bewoonde Amerikaanse plaatsen en steden, van Sunset Boulevard tot Dallas en van Seatle tot Houston kan de mobiele telefoon met prepaid simkaart uitstekend worden gebruikt voor bellen en internet.

Simkaart voor USA kopen

De USA simkaart kan bij u thuis worden bezorgd in België. Bij bestelling vóór 14.00h heeft u de kaart de volgende werkdag in huis. Ook kunt u de prepaid SIM card USA afhalen in Zaventem of op Schiphol. Belangrijk is dat Airport Telecom zich in Zaventem niet op de luchthaven bevindt maar aan de Excelsiorlaan 5 vlakbij Brussels Airport. Op Schiphol zitten wij wel in het hoofdgebouw van de luchthaven en u kunt daar bij vertrek heel makkelijk de simkaart halen in onze winkel.

Prepaid SIM kaart USA 12GB Specificaties

Voordelen simkaart USA

  • In de hele USA bereikbaar op één nummer.
  • 12GB data voor internetgebruik in de hele USA.
  • De SIM kaart USA is beschikbaar in alle maten (mini, micro en nano).
  • De SIM USA werkt in elke iPhone en andere smart phone. Alleen worden de hotspot functie en het gebruik van een MIFI door de provider niet ondersteund in de USA.
  • U ontvangt het telefoonnummer van uw USA SIM kaart vóór vertrek per e-mail zodat U het alvast kunt doorgeven aan het thuisfront.

Data & bellen in de USA

  • De prijs van € 36,00 is inclusief 12GB data voor de hele USA.
  • De simkaart is 30 dagen geldig na activatie. Het activeren gebeurt door de simkaart in Uw telefoon te plaatsen en de telefoon aan te zetten.

Kies afhalen of bezorgen

Gratis bezorging thuis
Wilt u bezorging van de SIM kaart voor USA op uw adres in België? Klik dan op "Bestel nu" en kies vervolgens voor bezorging in België. De SIM kaart wordt dan gratis thuisbezorgd. Bij bestelling op werkdagen vóór 14.00h heeft u de kaart de volgende werkdag in huis.

Afhalen in Zaventem of op Schiphol
Afhalen kan bij Airport Telecom in Zaventem of op Schiphol. Belangrijk is dat de vestiging in Zaventem zich aan de Excelsiorlaan 5 bevindt. Dat is wel dichtbij de luchthaven maar het is niet op Brussels Airport zelf. Wanneer U op het laatste moment voor vertrek een simkaart nodig heeft dan is afhalen in Zaventem een goede optie. Als er nog voldoende tijd is voor uw vertrek naar het buitenland dan raden wij u aan te kiezen voor gratis bezorging op uw adres in België.

Wanneer U vertrekt vanaf Amsterdam Airport Schiphol dan kunt U de SIM kaart voor de USA halen bij onze Airport Telecom winkel in Schiphol Plaza. Reserveer bij afhalen altijd wel even via de "Bestel nu" knop op deze pagina.