Prepaid simkaart Sri Lanka 12GB. Mobiel bellen en internet in Sri Lanka

Ontvang vooraf uw telefoonnummer!

Prepaid SIM Kaart Sri Lanka 12GB

Met een prepaid SIM card Sri Lanka van Airport Telecom bent u in heel Sri Lanka bereikbaar op één telefoonnummer. Bovendien heeft u 12GB data. Deze kaart is dus zeer geschikt voor internetgebruik. Let echter op, want u kunt met deze prepaid SIM kaart wel inkomende telefoongesprekken ontvangen in Sri Lanka, maar u kunt er geen normale uitgaande telefoon-gesprekken mee voeren.

Internetten en bellen op reis in Sri Lanka

Het telefoonnummer van de prepaid SIM kaart waarop u in Sri Lanka bereikbaar zult zijn, kunnen wij u al ruim voor vertrek laten weten per email. Het is een Engels (+44) nummer. We hebben hiervoor gekozen omdat de betreffende SIM kaart een hele goede databundel in Sri Lanka biedt en gebruik maakt van de grootste lokale netwerken. Bovendien is bij deze simkaart geen registratie van de gebruiker nodig in Sri Lanka.

Simkaart Sri Lanka kopen

De simkaart Sri Lanka kan per post bij u thuis worden bezorgd in België. Bij bestelling vóór 14.00h heeft u de kaart de volgende werkdag in huis. Ook kunt u de prepaid SIM card voor Sri Lanka afhalen in Zaventem of op Schiphol. Belangrijk is dat Airport Telecom zich in Zaventem niet op de luchthaven bevindt maar aan de Excelsiorlaan 5 vlakbij Brussels Airport. Op Schiphol zitten wij wel in het hoofdgebouw van de luchthaven en u kunt daar bij vertrek heel makkelijk de simkaart halen in onze winkel.

Specificaties

Prepaid simkaart Sri Lanka 12GB

Voordelen simkaart Sri Lanka

  • In heel Sri Lanka bereikbaar op één nummer.
  • 12GB data voor internetgebruik in heel Sri Lanka.
  • De SIM kaart Sri Lanka is beschikbaar in alle maten (mini, micro en nano).
  • De SIM Sri Lanka werkt in elke iPhone en andere smart phone. Alleen worden de hotspot functie en het gebruik van een MIFI door de provider niet ondersteund in Sri Lanka.
  • U ontvangt het telefoonnummer van uw Sri Lanka SIM kaart vóór vertrek per email.

Data & bellen in Sri Lanka

  • De prijs van € 36,00 is inclusief 12GB data.
  • De simkaart is 30 dagen geldig na activatie. Het activeren gebeurt door de simkaart in Uw telefoon te plaatsen en de telefoon aan te zetten.

Kies afhalen of bezorgen

Afhalen op Schiphol of Rotterdam Airport
Wanneer U vertrekt vanaf Schiphol dan kunt U de simkaart voor Sri Lanka halen bij onze Airport Telecom winkel in Schiphol Plaza. Afhalen kan ook bij onze vestiging op Rotterdam Airport. Reserveer wel even via de "Bestel nu" knop op deze pagina.

Gratis bezorging thuis
Wilt u bezorging van de simkaart voor Sri Lanka op uw adres in Nederland of België? Klik dan op "Bestel nu" en kies vervolgens voor gratis bezorging. Bij bestelling op werkdagen vóór 14.00h heeft u de kaart de volgende werkdag in huis.