Prepaid simkaart Panama kopen. Mobiel bellen en internet in Panama

Ontvang vooraf uw telefoonnummer!

Mobiel bereikbaar in Panama met simkaart Panama

Met een prepaid SIM card Panama van Airport Telecom bent u in heel Panama bereikbaar op één telefoonnummer. Bovendien heeft u 12GB data. Deze kaart is dus zeer geschikt voor internetgebruik. Let echter op, want u kunt met deze prepaid SIM kaart wel inkomende telefoongesprekken ontvangen in Panama, maar u kunt er geen normale uitgaande telefoon-gesprekken mee voeren.

Alle gesprekken die via internet lopen zoals met Whatsapp, Skype, Facetime etc. zijn vanzelfsprekend wel mogelijk. U maakt dan immers gebruik van de 12GB data op de simkaart. Whatsapp kunt u overigens blijven gebruiken met uw eigen nummer. U kunt met Whatsapp dus gewoon berichten blijven versturen en bellen zoals u gewend bent

Data en bellen in Panama

Het telefoonnummer van de prepaid SIM kaart waarop u in Panama bereikbaar zult zijn, kunnen wij u al ruim voor vertrek laten weten per email. Het is een Engels (+44) nummer. We hebben hiervoor gekozen omdat de betreffende SIM kaart een hele goede databundel in Panama biedt en gebruik maakt van de grootste Panamese mobiele netwerken. Bovendien is bij deze simkaart geen registratie van de gebruiker nodig in Panama.

Dekking in Panama

Airport Telecom Schiphol biedt voor Panama een 12GB simkaart aan met uitstekende dekking. Hierdoor kunt u goed verbonden blijven met het internet terwijl u bijvoorbeeld geniet van de San Blas archipel, Panama Stad, de Portobello baai of het Panama kanaal. Daarnaast geeft een reis naar Panama ook nog eens de optie om prachtige natuur te bezoeken in het Soberania National Park of op het strand van Santa Catalina. Het bereik met de telefoon in Panama is uitstekend in en rond Panama Stad en in andere bewoonde gebieden. Wanneer u verder de natuur in trekt zal het mobiele bereik mogelijk minder zijn, maar de omgeving des te prachtiger.

Simkaart Panama kopen

De simkaart Panama kan bij u thuis worden bezorgd in België. Bij bestelling vóór 14.00h heeft u de kaart de volgende werkdag in huis. Ook kunt u de prepaid SIM card voor Panama afhalen in Zaventem of op Schiphol. Belangrijk is dat Airport Telecom zich in Zaventem niet op de luchthaven bevindt maar aan de Excelsiorlaan 5 vlakbij Brussels Airport. Op Schiphol zitten wij wel in het hoofdgebouw van de luchthaven en u kunt daar bij vertrek heel makkelijk de simkaart halen in onze winkel.

Prepaid SIM kaart Panama 12GB Specificaties

Voordelen simkaart Panama

  • In heel Panama bereikbaar op één nummer.
  • 12GB data voor internetgebruik in heel Panama.
  • De SIM kaart Panama is beschikbaar in alle maten (mini, micro en nano).
  • De SIM Panama werkt in elke iPhone en andere smart phone. Alleen worden de hotspot functie en het gebruik van een MIFI door de provider niet ondersteund in Panama.
  • U ontvangt het telefoonnummer van uw Panama SIM kaart vóór vertrek per email.

Data & bellen in Panama

  • De prijs van € 36,00 is inclusief 12GB data.
  • De simkaart is 30 dagen geldig na activatie. Het activeren gebeurt door de simkaart in Uw telefoon te plaatsen en de telefoon aan te zetten.

Kies afhalen of bezorgen

Gratis bezorging thuis
Wilt u bezorging van de SIM kaart voor Panama op uw adres in België? Klik dan op "Bestel nu" en kies vervolgens voor bezorging in België. De SIM kaart wordt dan gratis thuisbezorgd. Bij bestelling op werkdagen vóór 14.00h heeft u de kaart de volgende werkdag in huis.

Afhalen in Zaventem of op Schiphol
Afhalen kan bij Airport Telecom in Zaventem of op Schiphol. Belangrijk is dat de vestiging in Zaventem zich aan de Excelsiorlaan 5 bevindt. Dat is wel dichtbij de luchthaven maar het is niet op Brussels Airport zelf. Wanneer U op het laatste moment voor vertrek een simkaart nodig heeft dan is afhalen een goede optie. Als er nog voldoende tijd is voor uw vertrek naar het buitenland dan raden wij u aan te kiezen voor gratis bezorging op uw adres in België.

Wanneer U vertrekt vanaf Amsterdam Airport Schiphol dan kunt U de SIM kaart voor Panama halen bij onze Airport Telecom winkel in Schiphol Plaza. Reserveer bij afhalen altijd wel even via de "Bestel nu" knop op deze pagina.