Gebruiken van Belgische Mobiele telefoon in Amerika

Werkt Belgische mobiele telefoon in USA?

Belgische mobiele telefoons kunnen worden gebruikt voor bellen en internetten in de Verenigde Staten. Er kunnen gesprekken op worden ontvangen en er kan mee worden gebeld. Ook het gebruik van apps zoals WhatsApp, FaceTime en Google Maps gaat probleemloos. Alles wat in België met de mobiele telefoon kan, kan ook tijdens het verblijf in Amerika. Let alleen op met de data- en belkosten als je de Belgische telefoon in de USA gaat gebruiken want die kunnen flink oplopen. Een handige oplossing daarvoor is een prepaid simkaart voor USA.

 

Prepaid Simkaart voor Amerika

Door roaming kosten die buiten Europa gelden, worden reizigers vaak achteraf geconfronteerd met hoge rekeningen voor het gebruik van de mobiele telefoon met het Belgische abonnement in Amerika. Het zijn dan vooral de kosten voor data die flink oplopen. Simpele handelingen als bijvoorbeeld WhatsApp, navigatie, YouTube en dergelijke worden onverwachts heel duur. Om hoge rekeningen te voorkomen kan je tijdens jouw reis naar Amerika gebruik maken van een lokale prepaid simkaart voor Amerika.

 

Hoe werkt prepaid sim USA

Met een lokale Amerikaanse prepaid simkaart in jouw telefoon krijg je in de hele USA toegang tot de lokale netwerken zoals AT&T, Verizon en T-Mobile USA, en dit voor de gunstige lokale tarieven. Een lokale simkaart USA biedt een goedkope oplossing voor mobiel bellen en internetten in de Verenigde Staten.

 

Simkaart voor Amerika bestellen

Een simkaart voor de USA kan je al voor vertrek naar de Verenigde Staten bestellen op de site van Airport Telecom. Je kan de sim in de winkel op Schiphol afhalen of gratis thuisbezorgd krijgen. We bieden een keuze van twee prepaid simkaarten voor Amerika: de 12GB simkaart USA en de simkaart USA Unlimited.