Prepaid simkaart China 80GB

Ontvang vooraf uw telefoonnummer!

Prepaid Simkaart China 80GB

Met een data only prepaid SIM card China van Airport Telecom kunt u in heel "mainland" China gebruik maken van mobiel internet. De grote 80GB databundel geeft u makkelijk toegang tot email, Whatsapp, navigatie en andere internettoepassingen.

Handig is wel om in China op Uw smartphone gebruik te maken van een VPN. Dit omdat veel Amerikaanse bedrijven zoals Whatsapp, Google, Instagram en Facebook in China niet via het normale internet bereikbaar zijn. Door van een VPN gebruik te maken, hebben reizigers hier geen last van en kunnen zij bovengenoemde Apps en websites wel gewoon bereiken.

Maakt U zelf al gebruik van een VPN op Uw mobiele telefoon dan heeft U dit probleem dus al opgelost. Hooguit zou U nog even bij Uw VPN provider kunnen navragen of zij ook vanuit China goed bereikbaar zijn.

Heeft U nog geen VPN en wilt U dit wel? Laat het dan even weten via een opmerking bij Uw bestelling zodat wij het VPN voor U kunnen regelen. Hier zitten wel kosten aan maar die zijn niet hoog en daarvoor zullen wij sowieso eerst Uw accoord vragen.

De data only SIM kaart voor China kan gratis bij U thuis worden bezorgd in België. Ook kan de kaart worden afgehaald in Zaventem. Omdat wij de prepaid simkaart China moeten activeren, raden wij U wel aan deze kaarten minimaal een aantal dagen voor Uw vertrek naar China bij ons te reserveren of te bestellen.

Specificaties

Prepaid simkaart China 80GB

Algemeen

  • 80GB data voor internetgebruik in heel China.
  • De databundel is 30 dagen geldig.
  • De SIM kaart China is beschikbaar in alle maten (mini, micro en nano).
  • Haal uw SIM kaart China bij vertrek op Schiphol Plaza of laat de SIM thuisbezorgen.

Data

  • Inclusief in de SIM kaart China van €54,99 is 80GB data

Kies afhalen of bezorgen

Gratis bezorging thuis
Wilt u bezorging van de SIM kaart voor China op uw adres in België? Klik dan op "Bestel nu" en kies vervolgens voor bezorging in België. De SIM kaart wordt dan gratis thuisbezorgd. Bij bestelling op werkdagen vóór 14.00h heeft u de kaart de volgende werkdag in huis.

Afhalen in Zaventem of op Schiphol
Afhalen kan bij Airport Telecom in Zaventem of op Schiphol. Belangrijk is dat de vestiging in Zaventem zich aan de Excelsiorlaan 5 bevindt. Dat is wel dichtbij de luchthaven maar het is niet op Brussels Airport zelf. Wanneer U op het laatste moment voor vertrek een simkaart nodig heeft dan is afhalen een goede optie. Als er nog voldoende tijd is voor uw vertrek naar het buitenland dan raden wij u aan te kiezen voor gratis bezorging op uw adres in België.

Wanneer U vertrekt vanaf Amsterdam Airport Schiphol dan kunt U de SIM kaart voor China halen bij onze Airport Telecom winkel in Schiphol Plaza. Reserveer bij afhalen altijd wel even via de "Bestel nu" knop op deze pagina.