Prepaid SIM kaart Canada 8GB

Ontvang vooraf uw telefoonnummer!

Image

€ 69,00

(incl. 8GB & onbeperkt bellen Canada)

Prepaid SIM kaart Canada 8GB

Met een prepaid SIM card Canada van Airport Telecom bent u in heel Canada bereikbaar op één telefoonnummer. U heeft 8GB data. Bovendien kunt u met de simkaart vanuit Canada onbeperkt bellen naar Canadese telefoonnummers en naar nummers in de Verenigde Staten. Daarvoor maakt u dus geen extra kosten. Hetzelfde geldt voor het verzenden van SMS berichten binnen Canada en naar buitenlandse nummers. Ook die zijn volledig inbegrepen in de prijs van de Canadese simkaart.

Verder is het ontvangen van gesprekken gratis met de simkaart Canada tijdens het verblijf in Canada. Ook heeft u dus 8GB data voor internetgebruik zoals email en Whatsapp.

Het telefoonnummer van de prepaid SIM kaart waarop u in de Canada bereikbaar zult zijn, kunnen wij u al ruim voor vertrek laten weten per email. De SIM kaart kan bij U thuis worden bezorgd in België. Ook bestaat de mogelijkheid de simkaart af te halen in Zaventem of op Schiphol.

Wanneer U de simkaart Canada wilt ophalen in Zaventem, hou er dan rekening mee dat we de Canadese simkaarten altijd even moeten activeren en registreren. Dat duurt niet lang, slechts een paar minuten, maar het is wel goed wanneer U dit vantevoren weet.

Specificaties

Prepaid simkaart Canada 8GB

Algemeen

  • In heel Canada gratis bereikbaar op één telefoonnummer.
  • 8GB data voor internetgebruik in heel Canada
  • De simkaart Canada is geschikt voor tethering en kan dus worden gebruikt voor hotspot en MIFI
  • De SIM kaart Canada is beschikbaar in alle maten (mini, micro en nano).
  • U ontvangt het telefoonnummer van uw Canadese SIM kaart vóór vertrek per e-mail.

Data & Beltegoed

Inclusief in de SIM kaart Canada van € 69,- is:
  • 8GB data
  • Onbeperkt bellen naar nummers in Canada & USA
  • Onbeperkt SMS'en in Canada
  • Onbeperkt SMS'en naar internationale nummers
  • Inkomende gesprekken zijn gratis

De simkaart is 30 dagen geldig na activatie.

Kies afhalen of bezorging

Gratis bezorging thuis
Wilt u bezorging van de SIM kaart voor Canada op uw adres in België? Klik dan op "Bestel nu" en kies vervolgens voor bezorging in België. De SIM kaart wordt dan gratis thuisbezorgd. Bij bestelling op werkdagen vóór 14.00h heeft u de kaart de volgende werkdag in huis.

Afhalen in Zaventem of op Schiphol
Afhalen kan bij Airport Telecom in Zaventem of op Schiphol. Belangrijk is dat de vestiging in Zaventem zich aan de Excelsiorlaan 5 bevindt. Dat is wel dichtbij de luchthaven maar het is niet op Brussels Airport zelf. Wanneer U op het laatste moment voor vertrek een simkaart nodig heeft dan is afhalen een goede optie. Als er nog voldoende tijd is voor uw vertrek naar het buitenland dan raden wij u aan te kiezen voor gratis bezorging op uw adres in België.

Wanneer U vertrekt vanaf Amsterdam Airport Schiphol dan kunt U de SIM kaart voor Canada halen bij onze Airport Telecom winkel in Schiphol Plaza. Reserveer bij afhalen altijd wel even via de "Bestel nu" knop op deze pagina.